Catering og selskap

Du sover bedre etter en natt på Rødberg hotell

Catering Selskapsmeny

  32 74 16 40950 80 202  |   post@rodberg.no  |  Rudisvingen 10, 3630 Rødberg | Facebook

Catering

Minimum 10.personer

 

Tradisjonelt koldtbord | Hovedretter | Suplement til koldtbord | Dessert

Catering

Tradisjonelt koldtbord

  • Røkelaks

  • Spekemat m/tyttebærrømme (fenalår, sognemorr, spekeskinke)

  • Cabaret- fisk el. skinke

  • Karbonader m/løk

  • Kylling

  • Potetsalat

  • Eggerøre

  • Grønn salat

  • Dressing

  • Rømme

  • Loff

  • Flatbrød

  • Smør

Catering

Hovedretter

  • Svinesteik

    Serveres med surkål, sesongens grønnsaker og persille poter

  • Svinekam i fløtesaus

    Fløtesaus serveres med sesongens grønnsaker og persille poteter

  • Svinekam i fløtesaus

    Sesongens grønnsaker og persille poteter

  • Biffgryte

    Med frisk salat,serveres med ris og loff

  • Kalvesteik

    Serveres med sesongens grønnsaker og persille poteter

  • Ovnsbakt laks

    Serveres med agurksalat, persille poteter og rømmesaus

  • Stekt kalkunbryst

    Serveres med frisk salat, stekte potetbåter og timiansaus

  • Elggryte

    Serveres med frisk salat, stekte potetbåter og timiansaus

Tradisjonelt koldtbord | Hovedretter | Suplement til koldtbord | Dessert

Catering

Suplement til koldtbord

  • Skinkesteik m/svisker

  • Røkt svinekam m/stekt sjampinjong

  • Kalkunbryst

  • Gravlaks m/sennepssaus

  • Ovnsbakt laks

  • Varmrøkt krydderlaks

  • Sild

  • Hjemmelaget rekesalat

  • Gresk salat

  • Waldorfsalat

  • Kokte grønnsaker

  • Surkål

  • Fransk potetsalat

  • Ris

  • Kokte poteter

  • Brun saus

  • Timian saus

  • Karamellpudding m/ krem

  • Sitronfromasj m/ bringebær saus

Selskapsmeny

Minimum 20.personer

Tradisjonelt koldtbord | Hovedretter | Suplement til koldtbord | Dessert

Selskapsmeny

Tradisjonelt koldtbord

  • Røkelaks

  • Roastbigg m/løk og remulade

  • Spekemat m/tyttebærrømme (fenalår, sognemorr, spekeskinke)

  • Cabaret- fisk el. skinke

  • Karbonader m/løk

  • Kylling

  • Potetsalat

  • Eggerøre

  • Grønn salat

  • Dressing

  • Rømme

  • Loff

  • Smør

Selskapsmeny

Hovedretter

  • Svinesteik

    Serveres med surkål, sesongens grønnsaker og persille poter

  • Oksesteik

    Med sesongens grønnsaker og persille poteter

  • Svinekam i fløtesaus

    Sesongens grønnsaker og persille poteter

  • Biffgryte

    Med frisk salat,serveres med ris og loff

  • Kalvesteik

    Serveres med sesongens grønnsaker og persille poteter

  • Ovnsbakt laks

    Serveres med agurksalat, persille poteter og rømmesaus

  • Stekt kalkunbryst

    Serveres med frisk salat, stekte potetbåter og timiansaus

  • Elggryte

    Serveres med frisk salat, stekte potetbåter og timiansaus

  • Hjemmelaget Betasuppe

    Med våre ferske rundstykker.

Tradisjonelt koldtbord | Hovedretter | Suplement til koldtbord | Dessert

Selskapsmeny

Suplement til koldtbord

  • Skinkesteik m/svisker

  • Røkt svinekam m/stekt sjampinjong

  • Kalkunbryst

  • Gravlaks m/sennepssaus

  • Ovnsbakt laks

  • Varmrøkt krydderlaks

  • Sild

  • Hjemmelaget rekesalat

  • Gresk salat

  • Waldorfsalat

  • Kokte grønnsaker

  • Surkål

  • Fransk potetsalat

  • Ris

  • Kokte poteter

  • Brun saus

  • Timian saus

Selskapsmeny

Dessert

  • Karamellpudding m/ krem

  • Sitronfromasj m/ bringebær saus