32 74 16 40 / 950 80 202 | post@rodberg.no | Rudisvingen 10, 3630 Rødberg | Facebook
Tradisjonelt koldtbord | Hovedretter | Suplement til koldtbord | Dessert
Catering
Tradisjonelt koldtbord
-
Røkelaks
-
Spekemat m/tyttebærrømme (fenalår, sognemorr, spekeskinke)
-
Cabaret- fisk el. skinke
-
Karbonader m/løk
-
Kylling
-
Potetsalat
-
Eggerøre
-
Grønn salat
-
Dressing
-
Rømme
-
Loff
-
Flatbrød
-
Smør
-
Svinesteik
Serveres med surkål, sesongens grønnsaker og persille poter
-
Svinekam i fløtesaus
Fløtesaus serveres med sesongens grønnsaker og persille poteter
-
Svinekam i fløtesaus
Sesongens grønnsaker og persille poteter
-
Biffgryte
Med frisk salat,serveres med ris og loff
-
Kalvesteik
Serveres med sesongens grønnsaker og persille poteter
-
Ovnsbakt laks
Serveres med agurksalat, persille poteter og rømmesaus
-
Stekt kalkunbryst
Serveres med frisk salat, stekte potetbåter og timiansaus
-
Elggryte
Serveres med frisk salat, stekte potetbåter og timiansaus
Tradisjonelt koldtbord | Hovedretter | Suplement til koldtbord | Dessert
Catering
Suplement til koldtbord
-
Skinkesteik m/svisker
-
Røkt svinekam m/stekt sjampinjong
-
Kalkunbryst
-
Gravlaks m/sennepssaus
-
Ovnsbakt laks
-
Varmrøkt krydderlaks
-
Sild
-
Hjemmelaget rekesalat
-
Gresk salat
-
Waldorfsalat
-
Kokte grønnsaker
-
Surkål
-
Fransk potetsalat
-
Ris
-
Kokte poteter
-
Brun saus
-
Timian saus
Tradisjonelt koldtbord | Hovedretter | Suplement til koldtbord | Dessert
Selskapsmeny
Tradisjonelt koldtbord
-
Røkelaks
-
Roastbigg m/løk og remulade
-
Spekemat m/tyttebærrømme (fenalår, sognemorr, spekeskinke)
-
Cabaret- fisk el. skinke
-
Karbonader m/løk
-
Kylling
-
Potetsalat
-
Eggerøre
-
Grønn salat
-
Dressing
-
Rømme
-
Loff
-
Smør
-
Svinesteik
Serveres med surkål, sesongens grønnsaker og persille poter
-
Oksesteik
Med sesongens grønnsaker og persille poteter
-
Svinekam i fløtesaus
Sesongens grønnsaker og persille poteter
-
Biffgryte
Med frisk salat,serveres med ris og loff
-
Kalvesteik
Serveres med sesongens grønnsaker og persille poteter
-
Ovnsbakt laks
Serveres med agurksalat, persille poteter og rømmesaus
-
Stekt kalkunbryst
Serveres med frisk salat, stekte potetbåter og timiansaus
-
Elggryte
Serveres med frisk salat, stekte potetbåter og timiansaus
-
Hjemmelaget Betasuppe
Med våre ferske rundstykker.
Tradisjonelt koldtbord | Hovedretter | Suplement til koldtbord | Dessert
Selskapsmeny
Suplement til koldtbord
-
Skinkesteik m/svisker
-
Røkt svinekam m/stekt sjampinjong
-
Kalkunbryst
-
Gravlaks m/sennepssaus
-
Ovnsbakt laks
-
Varmrøkt krydderlaks
-
Sild
-
Hjemmelaget rekesalat
-
Gresk salat
-
Waldorfsalat
-
Kokte grønnsaker
-
Surkål
-
Fransk potetsalat
-
Ris
-
Kokte poteter
-
Brun saus
-
Timian saus